1r aniversari i concurs de and.roid.es

Aquesta entrada és per participar en el concurs que organitzen els d’and.roid.es en el seu 1r aniversari.

and.roid.es és un blog que parla sobre Android, el sistema operatiu creat per Google,  que actualment podreu trobar en una àmplia gama d’aparells mòbils i demés: HTC Magic, HTC Hero,… I més que vindran en el futur. L’avantatge respecte d’altres sistemes operatius és que el codi font és lliure i per tant qualsevol pot ajudar a millorar-lo. En resum, que els d’and.roid.es sortegen un HTC Magic (de Vodafone) entre tots els que participin en el concurs. Les bases del concurs són: 1. Escriure un post sobre el sorteig en el vostre blog. 2. En el post s’ha de vincular tant a el blog del concurs ( http://and.roid.es/ ) sota el text “Android”, com a aquesta entrada (ja que especifica les bases del concurs). 3. Finalment, deixeu un comentari en aquesta entrada amb enllaç al post, que serà el vostre justificant de participació. Si no ho deixeu és com si no participéssiu en el concurs!!

Doncs res, que aquí està la meva entrada feta. Felicitats and.roid.es pel vostre 1r aniversari. 🙂

P.D: El concurs acaba el 7 de novembre a les 23.59.

0 respostes a “1r aniversari i concurs de and.roid.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.