Les cròniques de Sarah Connor

Spoiler
Anem a parlar clar, recordo que NO evitaré fer Spoilers! Això sí, us demanaria que si comenteu alguna cosa eviteu fer comentaris explícits sobre l’argument ja que els comentaris de la pàgina 1 i la 2 apareixen en el mateix fil, així que podríeu perjudicar als que no han vist la sèrie ni llegit aquesta segona pàgina.

No sé perquè però amb la quantitat de corredisses del principi del primer capítol, ja em pensava que a la sèrie no trobaríem un Terminator “protector”, però sembla que sí, tot i que no he acabat mai de fiar-me’n (Derek Reese ha influenciat en aquesta sensació). Els següents capítols ja se situaven en una ubicació concreta i un podia ja concentrar-se ens els personatges. i no tan en les anades i vingudes (tant temporals com físiques).

Dubtes, interrogants,…
Encara em queden molts dubtes de la trama de la sèrie:
No sé perquè el tema de la noia que se suïcida a l’institut va esvair-se ràpidament, com tampoc acabem sabent realment gaire de la Cheri Westin, la companya del John a Química, la qual sembla que rebia algunes vexacions però no s’especifica gaire sobre el perquè (en les escenes que ofereix d’extra la FOX es dona una mica més d’informació).
No acabo d’entendre perquè no s’acaba matant al James Ellison (l’agent del FBI que investiga la “trama”) en l’escena de la piscina.
Em va colpir bastant el final de l’últim capítol de la 1a temporada, no sé perquè havien de fer petar a la Cameron, de fet, sí que sabem qui ho fa però igualment fot. Sobreviurà?
Són dubtes que espero veure resolts o que com a mínim podem estar-ne més informats més a la 2a temporada. Arribada de la 2a temporada, que ja que no sembla que hi hagi d’haver una vaga de guionistes l’any que ve, potser no patirem tant com els seguidors d’Herois.

Preferències
Capítol preferit: La mà del dimoni . Trobo que va ser el més interessant, ja que realment es va obrir un debat sobre fins a on les màquines poden assemblar-se a les persones, fins a on poden expressar sentiments,… La última escena amb la Cameron ballant ballet ja era sublim.

Frase que em quedo, sobretot després del final de la 1a temporada: “Ningú mai no està segur”.

0 respostes a “Les cròniques de Sarah Connor

 1. @Pau: Doncs sí, ha sigut bo també que ho hagi emès TV3. Primer perquè jo havia vist les pel·lícules en català i ara la sèrie també. Segon perquè no ens han matat amb pauses de publicitat tant descaradament com ho haguessin fet altres canals. Potser el que he trobat a faltar és que s’haguessin currat més la pàgina de la sèrie a la web de TV3, però com que tampoc no hi ha exemples precedents, doncs mira.

 2. No sabia que fos una sèrie! Quan IB3 l’anunciava pensava que era una pel·li. És que no sóc gran seguidora de Terminator per no dir gens. Només he vist la tercera i no em va motivar a veure les altres. Més aviat al contrari hehe.
  Salutacions!

 3. Doncs jo em vaig mirar els 4 primers episodis amb il·lusió (per suposat que els visionava en diferit, gràcies al magnifig HDMI – Gravador) i em vaig decebre bastant. He acabat amb la sensació que el “ganxo” de la sèrie és el físic de les protagonistes, especialment de la Sarah Connor…. motiu pel qual he deixat de mirar-ho.

  M’agrada molt la ciència ficció i he vist les 3 pelís de Terminator (i esperant al maig de l’any que vé per veure la 4 part, per suposat), pero per la meva opinió l’argument d’aquesta sèrie és fluix, no?

 4. @caterina: Doncs justament has vist la pel·lícula que tot fan de Terminator rebutja. És en la 1a i en la 2a que la història té “sentit”, és per això que la sèrie s’emmarca en el temps després de la 2a i no avarca la 3a.

  @Wostin: En una de les escenes d’un dels capítols de la sèrie, es veu al John “operant” el cap d’un Terminator. De sobte, no sé si és la Sarah o una altre persona li diu: “Això ja ho havies fet abans.”. Aquesta frase potser té sentit si has vist sols la sèrie, però també en té molt si has vist la versió extensa de Terminator 2 (quan estan al garatge i el John intenta reprogramar el Terminator “Arnold Schwarzenegger”).
  Aquest seria un dels exemples de perquè no comparteixo l’opinió que l’argument sigui fluix. Potser sí que en els primers capítols un espera enganxar-s’hi molt, però no va ser fins passat el 6è que ja vaig enganxar-m’hi del tot. És donar-li una oportunitat.

 5. Si la oportunitat li he donat, home. Però em demanes esperar al 6è capítol de 9 que n’hi ha…

  Entenc la teva posició. A mi em passa amb els “Animatrix”: m’agraden per que formen part d’una història que m’agrada molt, i amb això n’he tingut prou per mirar-los fins a entendre el seu sentit (tot i ser dubtós en alguns casos).

  Avui comença la segona temporada de “Herois”, a veure si manté el nivell de la primera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.