Pro ana, mia,… porqué vomitar… hablar de princesitas de porcelana…

Si has arribat aquí a través d’algun buscador buscant sobre “ana/mia” i demés, s’ha acomplert l’objectiu d’aquesta entrada.

Pots tancar i tornar a provar sort per a veure si al final acabes trobant algun d’aquells blogs cutres, amb fons rosa, estrelletes brillants, “love’s”,… Una tortura visual (mental també?), que podries estalviar-te.

Jo et recomano una altra cosa. “No et diré que sigui fàcil, sinó que serà real”, i es tracta de veure com són físicament aquelles persones que creus saber com són:

Potser seria hora ja que tu també te n’adonessis no? No et volen com una “princesita” com et diuen, et volen com un objecte que sigui fàcil de portar amunt i avall, com aquell qui canvia el llum de la taula de posició o el que acaba apallissant la dona o el marit. Darrera de paraules infantils et voldran convèncer que pensen com tu, que volen el millor per tu, però com t’ho demostren? Prohibint el que et manté en vida.

Si ets dels/les que ho volen deixar o no volen ni començar-ho, no hi ha res més a fer que informar-se’n:

Webs d’ajuda:

http://img112.imageshack.us/img112/9590/contralaanaylamiaen8.jpg

Hi ha coses que un fa per obligació, n’hi ha d’altres que gaudeix fent-les. A més n’hi ha que li proposen i no sap dir que no, primer perquè gaudirà fent-la i segon perquè no és que hi estigui obligat, però no troba motius per no fer-ho.

[kml_flashembed movie="http://www.goear.com/files/localplayer.swf" width="366" height="75" fvars="file=bedc4c8" wmode="transparent" /]

Tot prové d’una campanya engegada per la gent de Teoriza.com:

Ho sento, demanàveu que es fos fi a l’hora de parlar del tema… No m’he pogut reprimir. El tema quan saps que l’ha passat algú del teu entorn… Doncs fot.

Altres blogs que han participat en aquesta campanya:

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/q0ibQATnJsU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]