Horòscop 2008

En aquesta entrada he volgut posar l’Horòscop del 2008. I També he creat la categoria Esoterisme, cosa que no sé com encara no havia fet, ja que és un dels temes en que a vegades m’avoco.

http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Pisces2.jpgEl meu signe és Piscis, o almenys això crec havent nascut el 20 de febrer (si us plau Eva, confirma-m’ho). Així que tot el que he buscat és d’aquest signe, no hi ha més. Podríeu fer-ho vosaltres per al vostre, però he volgut anar mirant lo meu i de pas enfotre-me’n del que si diu de més ridícul, que n’hi ha.

Ja veurem com va la cosa perquè vaig una mica a l’aventura, no acostumo a buscar horòscops, sinó que si me’n trobo els consulto i si es compleixen o no ja no és quelcom que m’incumbeixi gaire.

No sabia per on començar així que primer havia buscat si n’oferia algú al programa del Sebastià Darbó Misteris però no ho he trobat. Al Tot És Possible també en van oferir un, però no l’he acabat de trobar tampoc.
Així doncs només m’ha quedat el que digui el Mag Fèlix:

Què dir-ne: A sobre de rebre un fanalet vermell al 1r i 2n decanat (m’hauria de preocupar molt això, Eva?), i un de groc al 3r, hauré de vigilar amb coses relacionades amb l’aigua (esports nàutics, pescar,…) i els esports arriscats (sobretot nàutics) i vigilar amb els peus.
Vigilar amb les relaciones comercials i monetàries, vigilar i preveure robatoris i actuacions d’enemics.
Puc anar preparant-me per futures depressions (més?), discussions (això se sol·luciona ràpid), forts nervis (ja veig que em sortiran encara més canes),…
Que ho tindrem difícil al pròxim any. Sense paraules…

I per finalitzar he volgut mirar també algunes webs:

Què dir-ne: Aquest m’ha fet una gràcia especial. Frases com “Les forces conjuntes de Plutó i Júpiter han fet que el 2007 sigui un any triomfal per a vosaltres, vinga èxits…”, “A través de la influència de Júpiter i Urà serà aquest 2008 quan en notareu més els efectes, i veureu els resultats i beneficis.”,… En fi, no voldria posar-me irònic, però la última frase ja ho remata tot: “Estigueu al cas de les noves tecnologies i poseu-vos al dia!”. Ja podeu riure.

Què dir-ne: No costa gaire encertar les característiques dels Piscis, estranys per a alguns i profundament incompresos per quasi tothom, lo demés, vés omplint-ho amb lo que vulguis. Estalvieu-vos llegir l’anàlisi d’Orange que no diu gaire de nou.

Què dir-ne: Aquest m’ha semblat bastant bé al principi, però vas llegint i no trobes que hi hagi res realment a comentar.

Què dir-ne: Aquest sí que fa una gràcia espectacular. Podeu llegir-lo per a corroborar-ho. Em quedo amb lo de “te aconsejamos que no abras las puertas de tu casa a los desconocidos.”

Què dir-ne: Aquest ho encerta mínimament i de rebot. “Esta noche (Fin de Año) no tendrás tiempo para dedicarle a tus amigos.” Evidentment, no estic d’humor i vaig quedar-me per Cap d’Any a casa en el millor dels casos ofegant les penes. “Tienes muchas cosas que hacer en casa…” Aix…

Puaj… Ja me n’he cansat de buscar més coses d’aquestes, quina poca originalitat.

Concluim que no tindré un bon any en el 2008, que ja em puc anar preparant… Quins ànims, vaja. Com perquè vagin desitjant-me un bon any.

http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Pisces.png

0 respostes a “Horòscop 2008

 1. mira, el millor que podries fer si vols saber què et portarà el nou any és uan revolució solar, son les prediccions d’un any a partir de la teva data de naixement i la evritat és el més exacte per que amb el signe solar només o es pot veure gran cosa.

  Sobre lo del teu signe que vols que et confirmi….. m’hauries de dona rl’hroa (com me´s exacta millor) del teu naixement, la data i el lloc i així t’ho podré calcular 😛

  un petó i bon any nou!

 2. eva: Vaig néixer un 20 de febrer de 1987, a les 23:25, a Barcelona. Gràcies.
  lluiski: Estava a punt de buscar el Costumari de l’Amades, però no el tinc per casa.

 3. Això del molt poquet com influeix llavors? En teoria no deien que com més a prop naixies de la data d’inici d’un signe més fort era la influència d’aquest sobre tu?

 4. Sí influeix una mica però no per que siguis més peixos, al contrari, al tenir el signe tant aprop de l’anterior (aquari) reps força influència aquariana, no ets aquari evidentment però sí pots sentir-te identificat amb trets aquarians.
  Encara que tinguis el sol a principis, mitjans o finals d’un signe no vol dir que siguis més o menys peixos (en el teu cas) però com ja t’he dit si el tens motl aprop de l’anterior o el següent reps influència d’aquell signe encara que bé només són matissos.

 5. Buf… La cosa és més complicada del que em pensava.
  Em quedo amb Piscis, però amb ascendent Escorpí i matisos d’Aquari.

  Ara, això de la revolució solar… Alguna recomanació?

 6. home jo et recomenaria que anessis a un astròleg per que pel grupo venus te la pots fer però no es gens fiable la veritat no n’encerten ni una

 7. peperines: M’ha fet molta il·lusió veure un comentari teu al meu blog, és tot un honor. Per això he posat un enllaç cap al teu blog a la barra de la dreta d’aquest blog.
  ddriver: Serà qüestió de prendre-s’ho amb calma.
  lluiski: Ja tinc una carta astral. Jo com a capçalera ara mateix tinc el programa del Sebastià Darbó, a vegades el Milenio 3, tot i que des del Cuarto Milenio se’ls ha anat una mica l’oremus. Tot i això ja m’he anat mirant lo d’enfemenino a veure si trobava alguna cosa.

 8. estic llegin el mag felix.. sembla moolt fantasma… soc lleo 100×100

  problemas sentimentales -> no tinc novia ni tinc cap interes!!
  En los días Que siguen se han de evitar las comidas fuertes, el alcohol, el

  café, el tabaco, el agotarse, el trasnochar -> no soc de glub glub, odio el cafe el tabac !!!! i el menjar fort bbrrrrrr sóc d’amanides jo!!

  procesos cardiovasculares, por lo que han de evitar el consu-
  mo excesivo de grasas animales, embutidos, tocino, sal y controlar el índice
  de colesterol y el azúcar. -> fa anys qe no prenc fuets i coses aixi!!! (cada vegada fot mes fastic!!), menjo tot el menjar sense sal!!!

  es pot dir qe aquest tiu es tot un fantasma!!!!!!!!

 9. òstia… hahahah, si m’has llegit el meu horòscop! Bé, no en fotis cas, eh? que sóc un aprenent… (ni això) i he fet una interpretació lliure de d’altres prediccions xorres que he anat trobant! Simplement tenia ganes d’acomanyar les meves il·lustracions i hi he fotut una mica de morro.
  Així que… peixos? vinga, bon any i a reveure. Faré un cop d’ull al teu bloc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.