Meme – Experiència blogger

Potser ara hauria de buscar alguna tia “en boles” per a començar aquest meme, seguint la tradició de Fotolog, però, m’ho pensaré mentre faig el meme.

Comencem:

 1. Quant de temps portes com a blocaire? Doncs com ja comento a la secció Sobre el blog, vaig començar amb el que jo anomenava weblog al 2004. El primer blog com la majoria té la idea ja al cap no el creo fins al… posem 2006.
 2. Com vas saber de l’existència dels blocs? Buf… Sobre el tema de publicar relats ordenats per dies, ho vaig saber més o menys per un documental que vaig veure fa anys (uns 3) sobre el tema dels hackers i com es comunicaven entre ells.
 3. Digues 5 blocs que segueixis diàriament. Doncs els que surten destacats al lector de RSS. El que llegeixo des de fa menys temps i que no puc deixar de fer-ho és Diari d’un drogadicte, em té bastant inquiet.
 4. Ets lector anònim d’algun bloc? No ben bé, el que sí que per exemple als Fotologs com que no hi estic registrat doncs no hi comento mai (i en algunes fotos de la Eva m’he quedat amb les ganes). També a blogs de Blocat com que el sistema no furula gaire bé, doncs alguns comentaris que intento publicar-hi tampoc no acaben apareixent mai. Tampoc comento (perquè no puc) als blogs de Blogspot, que tenen bloquejat el que puguin comentar els visitants no registrats a Blogger.
 5. Alguns autors/es que et generin especial simpatia? Des d’avui Roc_Sang, per saber com atraure lectors sense gaires escrúpols, aix… I com no, encara em sorprèn la Menxu, no sé com s’ho fa per transmetre el detall més subtil.
 6. Amb quins 5 blocaires aniries de marxa? Mmm… amb la Laura? Em seria difícil estar a l’alçada. 20 anys i ja em qüestiono “estar a l’alçada”… Amb el Taxi Driver estaria bé fer uns rodeos per Barcelona. I no sé, no sóc gaire de festetes ni coses d’aquestes. “Donde esté la fiesta pagana, que se quite lo demás.”
 7. Amb quins 3 blocaires passaries una nit de bogeria sexual? No sé, hauria de veure-ho en primer persona, això sí, abstenir-se sector masculí, no sóc homo. (La resposta del Roc Sang a aquesta pregunta em semblava massa repetitiva si també la posava jo.)
 8. T’has enamorat algun cop d’algun blocaire? Aquesta seria rebuscada d’explicar. Però no crec que fos bo ara explicar-ho tot, ni bo que ho recordés, el final no és gaire bonic. No pregunteu més…
 9. Estàs satisfet amb el teu bloc? Aquesta és bona. Suposo que no es pot tenir tot en aquesta vida, però sé conformar-me i si el sistema de Bloctum funciona bé doncs no em puc queixar de res més.
 10. Escull entre 3 i 5 blocaires per a què facin aquest mem! Tant me fa, feu-lo els que tingueu temps lliure… Com sempre vaja.

Ho sento pel sector masculí i femení, però per molt que sobti, no tinc el que se’n diu porno a l’ordinador (que no vol dir que no sàpiga el que és) i passo de buscar-ne pel Google. Prefereixo torturar-me mentalment, que prou feina em dóna.

P.D: Sí m’he saltat el calendari, però és que els memes no trobo que siguin com per a tenir-los barrejats amb reflexions meves.

0 respostes a “Meme – Experiència blogger

 1. Aniol! No sé si a tu et va arribar el mem de motius per fer-se blocaire. Doncs per el que tinc entès, va arribar fins a l’Argentina! Ara suposo que continúa en marxa per els blocs però li hem perdut la pista. Ara n’estem fent un sobre dir un lloc especial a on et refugies quan necessites estar sol, relaxar-te, en fi, fugir un poc de la realitat. També val dir persones, objectes, sensacions… T’ho dic perquè veig que t’agrada això dels mem. Si en faig més ja miraré de passar-te’n algun! 😉

 2. He llegit pocs mems però aquest, les deu preguntes d’experiència com a blocaires, crec que és el que més m’agrada en general!
  En la primera part de la resposta 6 també penso com tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *