Fracture

http://www.tripictures-spain.com/fracture/fracture.htmlSovint, me’n oblido al anomenar els meus actors preferits a Anthony Hopkins. Sobretot de l’Anthony fent el paper del Dr. Lecter: aquells ulls sempre alerta, aquell “¿Han dejado ya de chillar los corderos, Clarice?“,… Aquell saber en tot moment la resposta més enigmàtica i alhora més encertada. I preveure el comportament de la gent amb un simple detall.
Era un personatge que fugia del sensacionalisme, d’escenificacions escatològiques,… Els actes eren raonats (sàdics també, però raonats).
Tot això ja es va acabar amb El Dragón Rojo, la precuela del Silenci dels Anyells, que estaria precedida per la seqüela Hannibal. Almenys per ara.

Però tenim Fracture, que es va estrenar el dia 19.
El tràiler pinta molt bé, i podrem tornar a veure el Hopkins que almenys jo enyorava.
És un thriller, així que de moment (com que encara no l’he vist no ho puc assegurar), oblidem-nos de certes escenes sàdiques i evidentment també d’antropofàgia i demés.
L’argument? Podeu mirar-vos el tràiler, ja que a diferència del d’altres pel·lícules, el de Fracture mostra ben bé el punt de partida de la pel·lícula.

Pels que us faci mandra:
“Ted Crawford (el Hopkins) descobreix que la seva dona li fot els cuernos… i vaja, que en planifica l’assassinat, però concretament l’assassinat perfecte.
Entre els policies que arribaran a l’escena del crim hi ha el gran detectiu expert en casos de negociació i segrest Rob Nunally (interpretat per un tal Billy Burke).
Sorprenentment, Crawford (aquí comença l’art de Hopkins) confessa ràpidament haver disparat a la seva dona, però Nunally (aquell famós detectiu tan expert…) es queda encara més aturdit al reconèixer en la dona de Crawford la seva amant (per tant és ell qui es tira a la dona de Crawford). Crawford és arrestat immediatament (ja veus tu quina eficàcia).
Tot li sembla a Nunally que aquest serà per a ell un cas fàcil, però Crawford no ha fet més que començar la seva trama (mireu el tràiler i trobareu més detalls). A sobre el pobre Nunally és tan fluix de bragueta que acava encandilant-se d’una advocada molt ambiciosa que encara farà complicar més les coses.”

http://www.tripictures-spain.com/fracture/fracture.html

Mola com narro l’argument de la pel·lícula? Doncs encara podria esplaiar-me més, però suposo que si encara no us he convençut de veure la pel·lícula ja no us convenceré, per molt que em burli de l’advocat desgraciat.

Webs:

0 respostes a “Fracture

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.