Minoria & Versió

Avui els de Minoria Absoluta han estat a Tarragona.

He arribat mitja hora abans a l’Antiga Audiència i ja hi havia cua per a entrar… El programa, almenys vist des de la sala (no sé com haurà sigut escoltat per la ràdio), ha semblat una mica caòtic. M’ha sabut greu que el Víctor Ollé hagi fet el programa des de Barcelona, però es comprèn ja que la seva tasca necessita d’un equip que no deu ser fàcil de transportar amunt i avall. Recomanable a tothom que sigui oient del programa el veure com es fa en directe: veus realment coses que per la ràdio no s’intueixen, com per exemple, amb lo de l’Equipo A quan van apareixent els personatges és un no parar, un rere l’altre van fent les imitacions, i tot i només fer-ho entre 4 (almenys avui) els van fent com qui no vol la cosa. Hem marxat d’allí a les 14:00 satisfets d’haver matinat per a gaudir de tal espectacle. A les pauses de publicitat, Toni Soler i sobretot el Queco, han anat donant conversa al públic i fent bromes que no sortien en antena, tot un privilegi.

Em queda anar algun dia a la ràdio per a poder veure al Víctor en directe.

http://img231.imageshack.us/img231/8853/dsc00058ra2.jpg http://img231.imageshack.us/img231/8731/dsc00059mq0.jpg

Per la tarda el nombrós equip de Versió Rac1. El Senyor Marcelí, el Pep Cruz, el Pep Plaza, i l’Espín, serien els que més m’han fet riure. La Imma Sust… És maca la noia.
Amb el Versió ha anat diferent perquè era un anar i venir de personatges: que si ara puja el Mag Fèlix, que si ara el Pep Plaza es posa a tocar la guitarra, l’Oriol Cruz també fent de les seves,… Això sí, a les pauses publicitàries no han donat quasi conversa amb el públic, potser m’ha fallat això, però ja ho ha dit el Clapés que la tarda se’ls feia espessa, així que es comprèn.

El Mag Fèlix ha estat un moment important de la tarda, però se m’ha fet estrany. Ha repartit uns fulls amb prediccions… però no tinc ni idea de què són els decanatos.

M’ha fet il·lusió veure al Sr. Marcelí, personatge entranyable el qual se l’ha de tenir en consideració, com a ment amb aquella saviesa que només els anys poden donar.

I el Sr. Canyelles… amb el que més he rigut.

http://img221.imageshack.us/img221/3721/dsc00060ca5.jpg

.

0 respostes a “Minoria & Versió

  1. Si que deu ser curiós veure com es fan aquests dos superprogrames.
    Pero personalment prefereixo no saber com s’ho fan per no perdre la “mágia” de la rádio. Ha anat més gent al de Versió o al de Minoria?

  2. No, la màgia no es perd. Els veus igualment a Polònia fent els mateixos personatges.
    Hi havia potser més gent al Versió Rac1, però clar, el feien a la tarda i fins a les 7.

  3. Els del Minoria són genials….fa anys que els escolto per la ràdio, i personalment penso que és millor Minoria Absoluta que no pas Polònia…tot i que la gent en coneix més la versió “televisiva”…

  4. Jo també em quedo amb Minoria, Polònia com a entreteniment no està malament, però a la ràdio hi ha més personatges. Aquesta serà la 5a temporada que escolto de Minoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.