Meme dels 8

La meva cara de fàstic es reflexa a la finestra…

Ahir visitant el blog de la Menxu vaig trobar un meme.


Doncs vuit coses que no se sàpiga de mi:

 1. Em desperto a les fosques cada matí, m’aixeco sovint mitja hora més tard d’haver-me despertat, em prenc l’Eutirox, i em disposo a rebuscar per l’armari la roba que em posaré. Tot això a les fosques, la llum del sol em repugna. A més acostumo a estar molt esquerp/insociable pel matí.
 2. Vaig comprar-me el Mundo Infierno de Sopa de Cabra per simple curiositat. Sincerament no em va arribar a decepcionar ja que no hi pretenia trobar gaire cosa interessant.
 3. Vaig cremar pàgina a pàgina el diari personal, que vaig escriure des de petit fins als 16 anys més o menys. De moment no n’he començat a escriure cap més.
 4. Tinc una banya de boc a l’habitació.
 5. Tinc un Tarot.
 6. Tinc K7s que no he escoltat mai, però que els conservo per pur respecte als grups que els van gravar.
 7. No acostumo a tenir ganes de memoritzar els noms de la gent, i això també fa que no m’apassionin les obres més extenses de Gabriel García Márquez.
 8. Ja fa uns quants anys que no porto rellotge de pulsera.

0 respostes a “Meme dels 8

 1. El Tarot me’l vaig comprar al Magic Internacional, aquell en que em vaig trobar amb el Sebastià Darbó.
  El que passa és que els dibuixos són d’aquells molt artístics… I potser m’hagués fet més servei un Tarot de Marsella. Tinc pensat comprar el de Javier Jodorowsky, però m’ho estic pensant encara.

  Més o menys aconseguia fer algunes tirades molt simples, sobretot em feia molt de servei aquella de 5 cartes que tan sols et deia Sí o No. Després ja vaig anar fent-ne de 8 o més cartes.
  Al final he anat fent-me molt sel·lectiu ja que la gent acostumava a demanar-me que els les tirés però després el que els hi sortia era molt negatiu i encara se m’emprenyaven més quan veien que ho encertava.

  No sé, potser a vegades és millor no tenir pistes sobre el que probablement s’esdevindrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.